Pankartat në protestë: ”Free Berisha”, ”suksesi i Ramës, gjithë populli emigrant”

Ka nisur protesta e thirrur nga Partia Demokratike dhe e mbështetur nga mbarë opozita. Qytetarët kanë edhe pankarta në duar. Në një nga pankartat shkruhet “Suksesi i qeverisë së Ramës është gjithë populli emigrant”, apo edhe ”Free Berisha”. Opozita ka kërkuar qeveri teknike, ndërsa e akuzon qeverinë për korrupsion dhe keqqeverisje.

SHKARKO APP