Shkolla e rindërtuar në Krujë, Rama: Rilindi më e bukur dhe më e fortë (VIDEO)

Dëmet e tërmetit të 2019 ende nuk janë rikuperuar. Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje të shkollës “Gjon Luka” në Krujë e cila është gati për të pritur nxënësit në vitin e ri shkollor. Rama shkruan se shkolla rilindi më e madhe, më e fortë, më e bukur se ajo që prishi tërmeti.

SHKARKO APP