Videot në “Tik-tok”, ILD kërkon pezullim dhe shkarkim të gjyqtares së Elbasanit, dorëzon në KLGJ kërkesën

Inspektori i Lartë i Drejtësisë Artur Metani ka dorëzuar në KLGJ kërkesën për pezullim dhe shkarkim nga detyra të magjistrates së Elbasanit Enkeleda Kapedani.

Sipas ILD, veprimet e Kapedanit diskreditojnë rëndë figurën e gjyqtarit.

Kërkesa vjen pas publikimit të një sërë videosh që gjyqtarja kishte publikuar në rrjetin social ‘tik tok’ si në zyrën e saj në Gjykatën e Elbasanit, ku ishte nënkryetare në detyrë, ashtu dhe në ambiente të tjera.

Ajo mohoi publikimin e videove dhe ekzistencën e profilit të saj në “tik tok”.

SHKARKO APP