Celulari prish mësimin kudo në Botë!

Celulari po shkatërron mësimin. Ky është konkluzioni masiv shkencor. Si rregull celulari në orën e mësimit në Gjermani nuk nxirret nga çanta, por në kohën e pushimit sigurisht që shumë nxënës e përdorin. Tani në Gjermani diskutohet të ndalohet në masë të gjerë celulari në shkolla, si në Francë apo Itali.

Po në Shqipëri?

Në mënyrë masive përdoret duke mos e patur mendjen në mësim. Kjo kërkon masa radikale, pasi po rritet një brez celulari që e ka mendjen tiktok dhe facebook. Video dhe sms gallatë!

SHKARKO APP