Presidenti Biden ripropozon David J. Kostelancik si ambasador në Shqipëri

David J. Kostelancik është sërish emri që presidenti i SHBA-së, Joe Biden e ka propozuar si ambasador në Tiranë.

“David J. Kostelancik, nga Illinois, Anëtar Karriere i Shërbimit të Jashtëm të Lartë, Klasa Ministër-Këshilltar, për të qenë Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Shqipërisë”, është sërish propozimi i presidentit Joe Biden.

Në nominimin e parë nuk e kaloi dot Senati pasi u tejkaluan afatet bashkë me shumë propozime të tjera për ambasador.

Tani pritet që Senati ta votojë si ambasador në Shqipëri.

SHKARKO APP