Berati i një mbi një dritareve dhe mijëra turistëve çdo ditë e më shumë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa pamje nga Berati i mbushur plot me turistë shqiptarë dhe të huaj.

“Berati i një mbi një dritareve dhe mijëra turistëve çdo ditë e më shumë”, shkruan Rama krahas pamjeve që sjell.

SHKARKO APP