Kryeministri: Shihni fotoalbumin e një ngjarjeje të paharrueshme

MIRËMËNGJES 😊
dhe me fotoalbumin e një ngjarjeje të paharrueshme në historinë e marrëdhënieve ndërkombëtare të Shqipërisë, ju uroj një ditë të mbarë“, shkruan kryeministri Edi Rama në një postim në rrjetet sociale, një ditë pasi Tirana mirëpriti samitin BE-Ballkanin Perëndimor.

SHKARKO APP