Salianji takim në Kavajë për protestën e 11 korrikut: Qeveria, kafshatë që s’kapërdihet

Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji, ka zhvilluar një takim me mbështetësit e opozitës në Kavajë për protestën e 11 korrikut.

“Kafshatë që s’kapërdihet është qeveria!

Braktisje, shkretim, padrejtësi, korrupsion, varfëri, pabarazi, vuajtje, shpopullim, mungesë mundësish e shërbimesh, kriminalitet… gjithçka ka prodhuar kjo qeveri në 3 mandate është lufta ndaj qytetarëve dhe shërbimi ndaj banditëve!

Ka ardhur koha ta ndalim, të gjithë bashkë në 11 Korrik ora 20:00″, shkruan Salianji në një postim në rrjetet sociale.

SHKARKO APP