Cila është surpriza e radhës e Gjergj Lucës?

“Në Shëngjin e nisa peshkimim me dy varka e ndërsa sot që kemi flotën Rozafa më të madhe në Mesdhe, nuk i harroj sakrificat e fillimit por as mikpritjen e as mirëkuptimin e Shëngjinit. Jam kthyer këtu me punonjësit e mi të huaj sepse jemi në përfundim të një pune e të një surprize. E përurojmë javës tjetër e deri atëhere takohemi përsëri!” shkruan në rrjetet sociale sipërmarrësi, njeriu i kurajove të mëdha, ai që parashikon të sjellë së shpejti një surprizë.

Cila është supriza e radhës e Lucës, njeriut të punës dhe sfiduesit të paepur të betejave të sipërmarrjes? Deri javën tjetër na mbetet të presim.

SHKARKO APP