Besojeni ose jo! Personi i tretë më i pasur në botë, Elon Musk jeton në këtë shtëpi

Besojeni ose jo! Personi i tretë më i pasur në botë, Elon

Lëvizja e fundit e Elon Musk tregon se si një nga personat më të pasur në botë mund të jetojë në një shtëpi të thjeshtë.

CEO i SpaceX ka zgjedhur të vendoset në një shtëpi të parafabrikuar prej 50,000 dollarësh që është vetëm rreth 400 metra katrorë.

Besojeni ose jo, Musk tani jeton në një shtëpi kaq të vogël.

Aq i thellë është përkushtimi i Musk për të financuar një koloni në Mars, saqë ai planifikon të gjitha shtëpitë e tij.

Shtëpinë e fundit që i kishte mbetur, e vendosur në Bay Area të Kalifornisë, e shiti para pak kohësh.

“Luks mbi re”, Shangai hap hotelin më të lartë në botë, 10 mijë euro nata
Shtëpia e re e Musk është e lëvizshme dhe quhet “Boxabl Casita”.

“Sidoqoftë është diçka e mrekullueshme”, tha ai.

Banesa e para-fabrikuar, e lëvizshme, 400 metra katrorë është e lehtë për tu transportuar dhe instaluar, dhe mund të zhvendoset nga një vend në një vend tjetër.

Boxabl Casita është gjithashtu e qëndrueshme, duke u bërë nga panele betoni dhe çeliku dhe njësia 20 × 20 e tillë si ajo që zotëron Elon Musk arrin çmimin 50,000 $.

Elon Musk është qartësisht një vizionar dhe një njeri praktik që zgjodhi të jetonte në një shtëpi 20 × 20 edhe pse është personi i tretë më i pasur në botë.

SHKARKO APP