Autobusë hibridë elektrikë për Tiranën, Rama: Në gusht nis linja e madhe unazore 13.2 km me 66 stacione

Duke filluar nga muaji gusht në Tiranë do të nisë linja e madhe unazore 13.2 kilometër, e cila do të ketë 66 stacione.

Lajmi bëhet em dije nga kryeministri Edi Rama, i cili ka publikuar edhe videon e prezantimit të autobuzëve hibridë elektrikë që do të qarkullojnë në Tiranë.

“MIRËMËNGJES

dhe me gjeneratën e re të transportit publik, autobusët hibridë elektrikë që do të hyjnë në shërbim për Tiranën e gjelbër e të pastër, ju uroj një të dielë të bukur

***në Gusht nis linja e madhe unazore 13.2km me 66 stacione”, shkruan Rama./ D.M-Kohajone

SHKARKO APP