Erion Veliaj uron Alex Soros për fejesën (FOTO)

Djali i George Soros, Alex Soros, është fejuar. Nuk ka munguar urimi nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj. “Urime, vëlla”, shkruan Veliaj në urimin e tij shoqëruar edhe me foto. Alex tashmë është drejtues i perandorisë Soros dhe një aktivist i madh botëror i të drejtave të njeriut. Alex mbetet shumë i interesuar edhe për mbarëvajtjen e demokracisë në Ballkanin Perëndimor.

SHKARKO APP