Ja si u prit Edi Rama nga gratë dhe vajzat shkodrane (video)

Edi Rama ishte sot në Veri të vendit, ku takimi më i bukur ishte në qytetin e Shkodrës me gratë dhe vajzat shkodrane.

Kryeministri Rama me Benet Becin ishin mes turmës së grave shkodrane, ku u priten me entuziazëm.

Por ajo që mbeti në mendje ishte se Rama theksoi se mbi 140 milionë euro janë gati për Shkodrën nëse fiton Benet Beci.

SHKARKO APP