Rama në rrugët e Parisit! (foto)

Edi Rama poston foto nga Parisi, ku ndodhet. Me sa duket nostalgjia kur ishte në Paris e ka bërë të dalë vetëm si dikur.

Asokohe Rama shkruante për KOHA JONE dhe as vetë nuk e fantazonte se do të vinte një ditë që do ishte jo si emigrant, por si kryeministër në rrugët e Parisit.

SHKARKO APP