4200 formularët për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar dorëzohen në PD

4200 firmat e mbledhura për Kuvendin Kombëtar që Sali Berisha e ka thirrur më 11 dhejtor, janë dorëzuar këtë mbrëmje në selinë e Partisë Demokratike.

Kreu i Këshillit Kombëtar të selisë blu, Edi Paloka, në një deklaratë për mediat është shprehur se firmat janë depozituar në zyrën e tij, dhe tha se formularët do të qëndrojnë mbyllur deri më 11 dhjetor.

Ai thotë se verifikimin e formularëve do e bëjë Kuvendi, ndërkohë shton se do të ruhet mbrojtja e të dhënave të delegatëve që kanë firmosur.

SHKARKO APP