Elon Musk anulon nisjen në hapësirë të raketës më të fuqishme të ndërtuar ndonjëherë

SpaceX, anulloi nisjen e Starship raketës më të fuqishme ndërtuar ndonjëherë për shkak të një problemi teknik.

“Një valvul presioni duket se ka ngrirë, kështu që nëse nuk fillon të funksionojë së shpejti, nuk do të lëshohet sot”, shkroi Elon Musk në Twitter.

Pothuajse 120 metra e lartë, lëshimi i saj do të bëhet nga Boca Chica në Teksas. Synimi është që ajo të fluturojë në drejtim të lindjes dhe të përfundojë një qark të globit për rreth 150 minuta.

SHKARKO APP