Erion Braçe: 1 kg rrush merret te vreshta me 100 lek dhe në Tiranë shitet 350 lek!

Nga Erion Braçe-
SUPER PRODHIMI YNE KY!
RRUSHI NGA VRESHTAT E OLTIT,
NE MAZHAJ!
Tani problemi;
Nje kilogram nga ky rrush, del nga Olti ne Mazhaj me 100 leke;
Po shitet ne Tirane me 300-350 leke!
Shkon kjo? JOOOOOO!
Ky cmim i padrejte ne Tirane, bllokon tregun; njerezit blejne me pak me me shume para; PER SHKAK TE CMIMIT!
Tregu i bllokuar, bllokon edhe prodhimin!
Hall per bujkun, hall edhe per qytetarin, vecanerisht te moshuarit!

SHKARKO APP