Ky shënim i shkruar nga Steve Jobs shitet mijëra dollarë në ankand

Një shënim i shkruar me dorë nga themeluesi i Apple, Steve Jobs, është shitur në ankand për 175.759 dollarë, 6 herë më shumë nga sa ishte parashikuar.

PreviousShënimi përmban hollësi teknike për kompjuterin e parë Apple dhe është firmosur nga Steve Jobs. Në shënim janë përfshirë edhe adresa dhe numri i telefonit të prindërve të tij, që asokohe ishin zyrat qendrore të Apple.

Letra ishte pjesë e disa sendeve të ndryshme të Apple që dolën në ankand, përfshirë edhe një çek të nënshkruar nga Jobs dhe bashkëthemeluesi i kompanisë, Ëozniak, që u shit për 135.261 dollarë.

SHKARKO APP