Blendi Gonxhja emërohet drejtori i DPSHTRR

Blendi Gonxhja emërohet drejtori i ri i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.

Gonxhe u prezantua sot me personelin e DPSHTRR.

Ai zëvendësoi Arben Isaraj, i cili dha dorëheqjen rreth një muaj më parë pas arrestimit të vëllait të tij për dy akuza penale.

Blendi Gonxhe deri tani mbante postin e Drejtorit të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit në Bashkinë e Tiranes.

SHKARKO APP