Leka Zogu: Rama përfaqësues i të gjithë shqiptarëve, na nderoi në Serbi

Pasardhësi i familjes mbretërore shkruan në rrjetet sociale, se Rama na ka nderuar të gjithëve.

Po ndjek me shumë vëmendje vizitën e kryeministrit të Shqipërisë z.Edi Rama në Beograd, duke përfaqësuar denjësisht të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

E mbështes dialogun rajonal, veçanërisht për njohjen dhe pavarësinë e Kosovës”, shkruan ai.

Ndërkohë, opozita ka heshtur për vizitën e Ramës, dhe të vetmit që kanë folur, janë Sali Berisha dhe i biri, Shkëlzeni.

SHKARKO APP