Vucic: A duhej ta godisja Ramën gjatë konferencës për shtyp?

“Nëse dikush mendon se do të ishte politikë serioze që dje me një shkop ta kisha goditur Ramën mendoj se kjo nuk është politikë serioze, e ata që më mbajnë ligjërata se do duhej të bëja diçka të tillë dhe se ata do të bënin diçka të tillë, ata janë shumë të parëndësishëm” ka thënë Vucic.

SHKARKO APP