Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo rikthehen në shtëpinë e Big Brother Vip

Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo rikthehen sonte sonte në shtëpinë e Big Brother Vip për të vijuar lojën si gjithë banorët e tjerë.

Ishin votat e publikut ata që vendosën rikthimin e katër banorëve të eliminuar më parë.

Kjo është hera e parë në Big Brother Albania që ndodh diçka e tillë dhe mbetet për tu parë si do të ndryshojnë dinamikat e shtëpisë pas kësaj hyrje.

SHKARKO APP