Putin, 2 fëmijë të jashtëligjshëm?

Ai është një prej personazheve më diskutuar, jo vetëm si një figurë e njohur e politikës ndërkombëtare, por edhe për jetën e tij private. Kashumë spekulime për jetën e Vladimir Putin, presidentit 62- vjeçar të Rusisë. Kjo edhe për faktin se ai mban gjithçka të fshehtë. Thuhet se ai është martuar me gjimnasten Alina Kabajeva, 32 vjeç. Këto ditë ka pasur raportime të shumta se ku mund të jetë zhdukur Putin, pasi nuk po del në publik. Mediat zvicerane shkruajnë se Kabajeva ka lindur një vajzë në një klinikë në Zvicër. Blick shkon më tej, kur raporton se Putin ka edhe dy fëmijë të tjerë me Kabajevën. Një djalë ka lindur në vitin 2009 dhe një vajzë në vitin 2010.

SHKARKO APP