Home Aktualitet OSHEE njofton...

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë në këto zona në Tiranë

2
0

OSHEE ka njoftuar ndërprerjen e energjisë në disa zona të Tiranës për datën 27 shtator. Bëhet fjalë për fshatrat Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Lundër, Vishnje dhe Sauk.

Në këto zona në datën 27 shtator energjia do të ndërpritet nga ora 00:00 deri në 05:00.

Shkak i stakimit të energjisë në këto zona është kryerja e një remonti në NST Farkë.

Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

Stakim, 27 shtator

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në NST Farkë, në datën 27 shtator gjatë intervalit kohor 00:00-05:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Lundër, Vishnje, Sauk

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit