Benet Beci pret boksierët kampionë dhe trajnerin e Vllaznisë

Benet Beci shkruan në Facebook:

Prita sot boksierët tanë kampion dhe trajnerin e Vllaznisë Zef Gjoni pas suksesit të arritur pak ditë më parë, duke i dhuruar Shkodrës titullin e 25-të kampion.

Garantova sportistët dhe drejtuesit e boksit në Shkodër se dera e bashkisë Shkodër do të jetë përherë e hapur dhe do të jemi përherë në mbështetje të sportistëve elitarë të Shkodrës.

SHKARKO APP