Deva Cassel, bukuria magjike e vajzës së Monica Belluccit

Deva Cassel debuton si për Dolce & Gabbana. Ngjashmëria me nënën e saj, Monica Bellucci, është mbresëlënëse

Gjenet janë sigurisht të mira, por është absolutisht e çuditshme sa shumë Deva Cassel, vajza e madhe e Monica Belluccit dhe ish-burrit Vincent, ngjan me nënën e saj të famshme.

E njëjta ngjyrë mesdhetare, të njëjtat flokë me onde dhe trupi i hollë, pesëmbëdhjetë vjeçarja  bëri debutimin e saj zyrtar në botën e reklamave, duke fituar spotin për parfumin e ri te Dolce & Gabbana.

Është, në fakt, trashëgimtare e nënës, e cila me markën italiane kishte realizuar disa fushata reklamuese.

Videoja e xhirimeve u bë në Ravello, në bregun e Amalfit, dhe tregon një Deva me një fustan të bardhë dhe atlete, me një kasketë të errët që e plotesojnë shumë fytyrën e kukullës të ngjashme me Monicën.

Ende nuk e dimë nëse vajza ka ambicie në botën e argëtimit, nëse zgjedh të ndjekë gjurmët e prindërve të famshëm ose nëse kjo ishte vetëm një aventure  e këndshme, por ajo që mund të vërejmë është se trashëgimia gjenetike me divën italiane e ka nderuar.

SHKARKO APP