Home Ekonomi Mos e shkatër...

Mos e shkatërroni bregdetin zotërinjë pushtetarë!

0
0

Nga Mentor Kikia-

Edhe një herë për shkaterrimin e bregdetit si aset për turizmin.

Kjo hapesirë rere nuk është tokë bujqesore, as truall. Padyshim as pronë private, pasi mbi rërën s’ka pas askush të drejtë pronesie. Por edhe sikur pronë private të ishte, a ka strategji turizmi ky vend? A ka prioritete?

Kështu po shnderrrohet bregdeti shqiptar nga grykederdhja e Bunes deri në Ksamil.

Përse jepen leje ndertimi mbi një pasuri kombetare që është vetëm në sherbim të turizmit? Çfarë bën me shumë interes publik dhe ekonomik, një bllok vilash apo një rezort turistik i madh ku mund te akomodonte fjala vjen,3000 e me shumë pushues?

Mos e shkatërroni bregdetin, zotërinjë pushtetarë!

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit