Home Aktualitet Avokatët e Vl...

Avokatët e Vlorës vijojnë bojkotin, anulohen 375 gjyqe këtë javë

39
0

375 gjyqe nuk do të zhvillohen këtë javë nga bojkoti i lajmëruar dy ditë më parë nga Dhoma Vendore e Avokatisë Vlorë.

Sipas vendimit ditën e martë dhe të mërkurë do të bojkotohen edhe masat e sigurimit, gjë që sipas avokatëve do të çonte në kolaps sistemin.

Sipas të dhënave nga kancelaritë pranë gjykatave, deri në këto momente nuk ka të parashikuara masa sigurimi.

1-Gjykata e Apelit

Dt 20 – 19 çështje nga të cilat 4 janë masa sigurimi

Dt 21 – 1 çështje

Dt 22 – 17 çështje

Dt 23-24 nuk janè caktuar ende pasi janë në seminar

Total 37 çështje

2-Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë

Dt 20- 54 çështje

Dt 21- 68 çështje

Dt 22- 58 çështje

Dt 23- 47 çështje

Dt 24 – 7 çështje

Total 234 çështje

3-Gjykata Administrative

Dt 20 – 25 çështje

Dt 21 – 21 çështje

Dt 22- 21 çështje

Dt 23 – 22 çështje

Dt 24 – 15 çështje

Total 104

Total 375 gjyqe përgjatë javës

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit