Home Teknologji “X”-i bën ndr...

“X”-i bën ndryshimin e madh

0
0

Të gjithë përdoruesit e ish-Twitter-it, tashmë të quajtur X dhe në pronësi të Elon Musk, do të kenë mundësi të kryejnë thirrje me audio dhe video.

Ky ndryshim rrënjësor në rrjetin social të bazuar të tekstet e shkurtra vjen në një kohë kur Musk po synon të përballet me rrjetet sociale të Meta-s.

Megjithatë, nëse kjo do të bëhet realitet për një kohë të shkurtër, duke e vendosur X-in në një linjë me Facebook, WhatsApp dhe Instagram, një ekspert i sigurisë kibernetike ka ngritur dyshime të forta në lidhje me sigurinë e përdoruesve, pasi ata nuk do të ketë një numër telefoni dhe pak filtra që mund të bllokonin personat e rrezikshëm.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Teknologjia

Më shumë nga Teknologjia

Lajmet e Fundit

Te Fundit