Editorial | Gazeta Koha Jone | Page 3

Editorial

Home Editorial Page 3

Të dhëna sekrete të rrogave të larta!

0
Të dhëna sekrete të rrogave të larta!

Opozita po bashkohet!

0

Arrestime-arrestime!

0
(Ky editorial mund të shikohet më i plotë si video) SPAK-u, nga dje, mori notën 10 prej publikut shqiptar pasi deri tani k...

Opozitë pa shpirt dhe pa asnjë kurajo!

0
(Ky editorial shikohet si video ndaj kliko)